Laid-back Sunday (and a fun survey)

Today’s been a laid-back kinda day. I woke up when my alarm went off at 9:30, and — after dawdling in bed while I caught up with tweets — put on my workout clothes and went for a walk/run.

It wasn’t a quick run, that’s for sure. Moving super-slowly, I covered 3.25 miles in 56 minutes. I don’t know if I was just leery of running because of my fall or just tired, but I was slow as molasses. Oh well. At least I got moving — and that’s half the battle, right?

After my walk, I gave Cocoa that bath. She actually was pretty good. She stood there and let me spray her down, then lather her up.

One doggie bath down for the week, two to go.

When Cocoa was taken care of, I hit the kitchen. My plan was to make another batch of Tina’s Paleo Morning Glory Muffins — but I needed more cinnamon. So it was off to Target.

While I was there, I also picked up some other essentials — like toilet paper and brussels sprouts. I want to try these brussels sprouts chips from Nom Nom Paleo. They look amazing, right?

Back at home again, I got busy with the muffin batter. Turns out I didn’t need cinnamon. I had just enough in the old jar. Live and learn, I guess.

The muffins turned out just as well this time. I used the original sweet potato (last time, I subbed in pumpkin) and again omitted the honey. Yum-o, as Rachael Ray would say. Dense and filling and oh-so-good. The raisins are plenty sweet enough.

When I saw Glenneth’s post this morning, I knew I wanted to jump in. So much fun.

Without further ado, here are my answers to the 25 questions:

Question 1: Do you have any pets?
Answer 1: One dog, Cocoa, and two cats, Destiny and Spirit. (My roommate also has a dog and a cat, so we’re a 5-animal household.)

Question 2: Name three things that are physically close to you:
Answer 2: My laptop, my phone and the Boyfriend’s wallet.

Question 3: What’s the weather like right now?
Answer 3: Breezy and 64 degrees.

Question 4: Do you drive? If so, have you crashed?

Answer 4: I do drive. I had one accident in high school (my fault. I rear-ended another car) and one in 2005 (not my fault. My car got T-boned).

Question 5: What time did you wake up this morning?
Answer 5: 9:30 a.m.

Question 6: When was the last time you showered?
Answer 6: Saturday morning. Told you it was a laid-back Sunday. 😉

Question 7: What was the last movie that you saw?
Answer 7: The Words. Love Bradley Cooper.

Question 8: What does you last text message say?
Answer 8: Sent: Ah. Goodnight. Received: Night.

Question 9: What is your ringtone?
Answer 9: The generic iPhone ringtone — not very imaginative, I know.

Question 10: Have you ever been to a different country?
Answer 10: I spent a semester in England while in college, and while there I visited France, Wales, Ireland and Amsterdam.

Question 11: Do you like sushi?
Answer 11: California rolls yes. Sashimi no.

Question 12: Where do you buy your groceries?
Answer 12: Mostly Safeway, but also Bashas’, Albertson’s and Fry’s (a relative of the Kroger’s I went to with my parents). Don’t forget the health food stores: Natural Grocers and New Frontiers.

Question 13: Have you ever taken any medication to help you fall asleep faster?
Answer 13: Nope … unless you count NyQuil,

Question 14: How many siblings do you have?
Answer 14: One brother

Question 15: Do you have a desktop computer or a laptop?
Answer 15: Laptop at home, desktop at work (But I guess that’s technically not mine.)

Question 16: How old will you be turning on your next birthday?
Answer 16: 41

Question 17: Do you wear contacts or glasses?
Answer 17: Glasses

Question 18: Do you colour your hair?
Answer 18: Not now, but I have in the past. I was a redhead for quite some time, if you can believe that!

Question 19: Tell me something you are planing to do today:
Question 19: Go to work

Question 20: When was the last time you cried?
Answer 20: When haven’t I? I cry at the drop of a hat.

Question 21: What is your perfect pizza topping?
Answer 21: Mushrooms, sausage and green peppers

Question 22: Which do you prefer, hamburger or cheeseburger?
Answer 22: Cheeseburger (except now I’m not doing dairy, so I should probably change my attitude.)

Question 23: Have you ever had an all nighter?
Answer 23: Not lately. Not so much in college, either. I was the one who finished research papers early.

Question 24: What is your eye color?
Answer 24: Blue

Question 25: Can you taste the difference between Pepsi and Coke?
Answer 25: Definitely. Pepsi’s sweeter. Coke has a bite.

Advertisements

2 responses to “Laid-back Sunday (and a fun survey)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s